MALTEPE MAY DAY COMMITTEE: Together we are strong!

DAHA İYİ BİR GÜN İÇİN, MAYIS GÜNÜ İÇİN MALTEPE’DE BUL

Birlikte güçlüyüz!

Bu ülkeye emek vererek ve bu ülkenin değerlerinin ve güzelliğinin üreticilerinin hayatını verenler,  Mayıs Günü için bir araya geliyor .

Hayatı savunanlar ve ölme arzusu olmayanlar, yaralanmaktan ya da işten yorgun düşenler  , bir araya geliyorlar .

İşe, ekmeğe, şekere, dere, ormana, tarla, ülkeye ve geleceğe yönelenler, bizim üzerimizde zorlanan acımasız kapitalist düzene karşı bir  araya geliyorlar .

Yoksulluk / açlık ücretleri için çalışmaya mahk Thosem olanlar, “bir araya gelemiyoruz” diyenler ve işsiz  olanlar bir araya geliyorlar .

Emek, barış, demokrasi, eşitlik, özgürlük, kardeşlik, laiklik ve adalet mücadeleleri bir  araya geliyor .

Sermaye ve tek kişilik rejimine karşı hayatlarını, doğa, akıl ve vatan savunmak olanlar  birlikte toplanıyor .

Şiddete, ayrımcılığa, tacize, tecavüze ve ihmal karşısında “emeğimizi, bedenlerimizi ve kimliğimizi bizim” diyen kadınlar bir  araya geliyor .

“Bu sadece bir başlangıçtır,” “Tek kişilik bir rejime hayır” ve “Adalet” diyen  kişiler bir araya geliyorlar .

Savaşa karşı eşit, özgür ve kardeş yaşamı savunanlar  birlikte toplanıyorlar .

Bu ülkenin tokluğunun arkasında yaşayan çoklukları ve bu toprakların gerçek, ihmal edilmiş sahipleri bir  araya geliyor .

Vatandaş olduklarını ve cumhuriyetin kendilerine ait olduklarını göstermek adına bu ülkede çalışan, ancak hakları görmezden gelinen milyonlar  birlik, mücadele ve dayanışma için bir araya geliyorlar .

Genç ve yaşlı olan herkes, kadınlar ve erkekler bu toplantıya hazırlanıyor.

Milyonlar, olağanüstü hal ile birlikte gelen karanlığın rejimine teslim olmayacaklar.

Çoğunluk, emekle mümkün olacak daha iyi ve daha parlak bir gelecek yaratmak için bir araya geliyor  .

Milyonlarca mayıs günü için sokaklarda toplanıyorlar.

Birlikte güçlüyüz! Birlikte kazanacağız!

 

DAHA İYİ BİR GÜN İÇİN MAY GÜN

1 MAYIS KURULUŞ KOMİTESİ